Fredagsflummarn

20141114-200407.jpg

Fredis! Så skönt. Har en dag när jag älskar att bara vara 26, självständig och glad? och Har varit en ganska intensiv jobbvecka på något sätt. Men snabbt har den gått. Är ändå i dagsläget så tacksam och glad för att jag har ett så mentalt utmanande jobb även om det är tungt ibland. Kunde liksom vara tvärtom. Har varit där och jag hatade det.

Skulle egentligen hänga med Y och J ikväll men J har feber och Y och jag snackade i telefonen hela vägen hem i spårvagnen, och konstaterade att vi ska hitta på varsin mysig aktivitet under vår ensamma kväll. Vi ses ändå imorgon så inte så stor loss. Y ska shoppa böcker på adlibris och jag ska typ kolla en film, läsa Lena Dunhams Not that kind of girl och äta mascarpone-jordgubbsmousse som jag köpte från Meals på Stocka. Blir en bra kväll.

Laddar dock upp lite med denna låt inför imorgon. Är lördagspepp! Planen är lunch på Ravintolapäivä med Ylva på Leroy (Kenneth Nars fixar sina gudomliga pulled pork-burgare (med en liten vietnamesisk twist i år har jag hört)). De håller alltså till på Rikus och Ylvas kontor på Södra Kajen, kom dit och smaka! På kvällen har jag middag för några tjejer hemma hos mig och sedan tänker åtminstone jag dra ut i nattlivet. Ses där?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s