Partylördag

20141116-232345.jpg

20141116-232029.jpg

Alltså huhhu sådan kväll igår. Men så sjukt rolig! Det är sällan jag tycker att klubbarna stänger för tidigt men igår tyckte jag det. Middag hos oss, drinks på Pastor och sedan den lysande idén med dans på Ahjo när klockan redan slagit 3. Powerdansade i 20 minuter till stängning. Ni vet den där fiilisen när klockan är 3.25 och du dansar till din favoritlåt (Klingande Jubel) på ett fullt dansgolv med dina bästa vänner? Då känner man sig som man skulle vara med i en film. Och nästa morgon inser man hur töntig man är.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s