Älskade brölli

Riku-Jonski_2014-websize_-4

Riku-Jonski_2014-websize_-37

Tre månader sedan brölli och jag sitter och myser lite bland bilderna. Så avundsjuk på dem som har sitt bröllop framför sig (om en nu vill ingå äktenskap såklart. Men om man vill – ordna någon form av fest, tips tips) även om bröllopsplaneringen kanske var lite stressig. Min kompis hade legat sjuk hemma och kollat på Property Virgins, där programledaren sade att man inte ska gifta sig och köpa sin första bostad samtidigt eftersom det är två av de mesta stressiga situationerna i livet. OOOOPS. Bra gick det ju ändå, även om jag kanske har varit lite extra trött nu i denna mordormörka november.

Skulle nog ha behövt minst en månad semester efteråt. Speaking of which, tre semesterdagar att ta ut före 31 mars och skatteåterbäring på inkommande. Jag tänker solen och sangria?

 

 

2 reaktioner på ”Älskade brölli

  1. Alexandra skriver:

    Jag har lite börja ångra att min klänning nu är till salu, för eventuellt kunde jag tänka mig att återleva en minibit av bröllopet på wear your wedding dress-day ;) MAUHAHAH!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s