Plans

Hej från en hederlig lunch framför datorn. Så mycket att göra nu innan jul, men på torsdag ska jag och min kollega jobba på remote tillsammans för att sporra vår kreativitet lite. Berättar inte var vi ska vara men kan avslöja att det är ett ställe dit vi båda går för att få trygghet och frid. OBS ej kyrkan. TIPS: Nära förknippat med konsumtion och Eirapäls.

Fy fanken vad Alex och Sigges show Meningen med Livet var bra förresten. Kan vara för att jag drack tre glas vin där före MEEEEN. Skrattade i 90 minuter. Vi satt supernära så kändes kul och intimt. Speciellt med Sigge (vi har ju en connection nu efter att han gillade min bild på Instagram). Mmmm.

Planer idag efter jobbet:

1. Fira min Muttis födelsedag! Middag i Larsvik som vanligt. Har köpt kanske världens finaste blombukett? Innehåller guld, rosor och orkidéer. Hoppas hon ej läser detta.

2. GÅ IGENOM MIN KATASTROFALA EKONOMI EFTER STOCKHOLM. Allt är så dyrt där. Bild på vad jag shoppade nedan i detta inlägg. Tur att man är en DINK :))) (har fått ungefär 100 babykommentarer efter att vi knöt äktenskapets band så måste ju slå tillbaka med något. )

3.  Se på Ensam Mamma Söker och dricka glögg.

 

IMG_0827.JPG

IMG_0841.JPG

IMG_0705.JPG

3 reaktioner på ”Plans

  1. Linda skriver:

    Ååh, den där Massimo Dutti grejen väntar jag att få en närmare titt på, ser urtjusig ut! Och skorna <3 Väldigt lyckade köp, definitivt värda katastrofal ekonomi för ett tag ;)

  2. N skriver:

    Alltså att folk täcks komma med frågor/antydningar om barn så fort någon gift sig (och sen ända fram tills de har barn). Skäms ni som kläcker ur er dylika kommentarer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s