Självständighetslathet

IMG_1054.JPG

IMG_1036.JPG

IMG_1037.JPG

IMG_1035.JPG

IMG_1062.JPG

IMG_0995.JPG

 

Den här dagen blev precis som jag hade drömt om. Sov 11 timmar, åt god frulle, tog en lång promenad med Puman inne i skogen, svensk webbtv har rullat på tv-skärmen hela dagen, har i flera timmar fixat med årets DIY-julklapp till våra familjer och blev äntligen klara. Nu puttrar en Burgundsk köttgryta på spisen som borde vara klar lagom till Slottsbalen. HUR MYS? Dessutom hämtade Rikus pappa Valpolicella som blev över från vårt bröllop, kom i samma veva på att vi varit gifta i tre månader idag. Värt att fira eller hur?

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s