Slapparen här hej

IMG_1127.JPG

IMG_1118.JPG

IMG_1126.JPG

Mina morföräldrar har varit här på glögg, har saknat dem så var härligt att ses! Jag ser ju deras julpimpade (amerikanska pyntningsvanor sitter i) balkong från vår ytterdörr, så vi ska definitivt börja ses oftare nu! Fick en tårtspade i silver som tillhört min mormors mor. Fin!

Efter det tog vi spåran till centrum där jag köpte lite julgranspynt till årets budgetgran. Ville ha en riktig gran men känns lite saltigt att slänga iväg en hundring på gran och pynt när vi ändå inte är hemma över julen. Vi firar jul med min familj och nästa år med Rikus, men drömmer om att något åt bara köpa en biljett till solen och åka iväg.

Nu ska vi kolla en film som Lina rekommenderade, Predestination. Har bara degat i soffan och kolla filmer den här helgen känns det som. Men kanske lika så bra, nästa vecka och veckoslut är helt fullspäckade med program, jobb, möten och julfest både på fredag och lördag *torkar svetten ur pannan och planerar en strategi med varannan vatten som kommer att ta mig genom två fester i rad*

En reaktion på ”Slapparen här hej

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s