December Race

 

IMG_1147.JPG

 

Hej från en som äntligen har en lång måndag bakom sig. Hade ett *hemligt möte* efter jobbet och ska nu träffa Jenna och Ylva en sväng. Ibland är det nog otroligt lyxigt att leva i den tiden som vi lever i. Alltså att ha så många val, möjligheter, erfarenheter, skyddsnät och annat stöd som gör att vi kan välja och vraka. Jag är verkligen inte typen som får ångest av alla dessa val, utan försöker i stället att se dem som erfarenheter. Ibland gör man ett skitval, men det betyder oftast att nästa val blir lite mindre dåligt.

Mycket flummigt idag här på lill-bloggen, har haft så mycket tankar som snurrat i min hjärna idag att jag inte vet vad jag ska göra. Jaja, nu blir det i alla fall en smörbulle och en kopp te med Y och J. Vi har försökt få till en dejt i två veckor, ganska värdelöst av oss måste jag säga. Men december är ett race, det vet ju alla.

Vi hörs imorgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s