Drömmarn

IMG_5604

 

Bild från Capri

Häj! Hälsningar från en inte så glamorös lunchpaus framför datorn, surfar på lite resor och drömmer mig bort. Igår satt jag fyra timmar framför iMovie när jag kom hem från jobbet. Försökte lära mig det för vill fixa ihop en film av jobbets julfest innan årsskiftet. Igår övade jag mig med en liten slideshowfilm med musik från vår bröllopsresa. Kanske jag delar den här ikväll.

Efter jobbet blir det megasnabb shopping av två olika Secret Santa-presenter, snacka om jobbig uppgift.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s