Läsarn

Whoah, alla är på julfester idag känns det som. Själv glömde jag datorn på jobbet. Jag menar finns det ens ett liv utan webbtv? Har i stället läst ut Lena Dunhams mysiga bok. Känns exakt som att läsa sin egen dagbok från 2006 där man medvetet skrev lite ”roligt och coolt” för man var redan så påverkad av sådant man läst och sett (på tal om dagböcker brukade jag rita hur mina nya kläder som jag hade köpt såg ut i dem. Minns speciellt en mycket verklighetstrogen teckning av en ”ljuvlig” gråvitrandig topp från Calvin Klein pga ”såg brun ut i den” ).
Har också ätit en hel grillad höna. Var sugen.

IMG_1226.JPG

IMG_1229.JPG

4 reaktioner på ”Läsarn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s