Firmajulfest

IMG_1281.JPG

IMG_1390.JPG

IMG_1321.JPG

IMG_1413.JPG

Vilken kväll igår! Länge sedan jag har haft så roligt. Här kommer några representativa bilder från kvällen och dagen. Innan festen drog vi till ett ”Winter Wonderland” i norra Helsingfors där man kunde åka sparkstötting, skida, åka kälke och… Dricka vodka ur isglas. Så fint att Londonkontoret också deltog, så sjukt roliga kollegor.

Dansade sedan non-stop från 11 till halvtre på en nattklubb och idag har jag varit SÅ trött. Sov precis en nap och var och köpte en secret santa-gåva till kvällens julfest. Skulle själv vilja ha den. Nu gäller det alltså att lacka naglarna, dra på sig den lilla röda och sätta party mode: ON. Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s