Söndagstanten

IMG_1494.JPG

IMG_1486.JPG

IMG_1462.JPG

IMG_1502.PNG

IMG_1504.JPG

Bilder på mina senaste timmar. Igår var det fest och jag fick tag på kanske stans sista taxi på väg hem? Mina vänner som skulle hem till Kyrkslätt fick koukka en liiitenliten sväng via de västra stadsdelarna :)) tack för det. Vi hann alltså aldrig ut för ehrm, när vi äntligen klockan 2 var redo för klubbhäng så märkte jag att mina ringar var borta? Hade tagit av dem när jag satt på mig ett par strumpbyxor och så hade de på något sätt glidit in i värdinnans sambos jackficka som låg på sängen. Alla tjejer hjälpte till att leta och efter letandet var det för sent för att gå ut. Fin kväll i alla fall, fick dessa superpraktiska hårsnoddar och en maskin som tar bort noppor från bl.a. cashmeretröjor. Hur bra? Som ni vet håller jag på att bygga upp en garderob som består till 100 % cashmere.

Idag har jag bara hängt i mina nya sköna One Piece hoodie som fick i julklapp av jobbet. Så mysig! Nu blir det tortillas och filmen Gone Girl, bra söndagsproggis.

Bild också på en av mina nya fina orkidéer som jag fyndade för 6 euro på Kampens K-Market!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s