Sjukling

Vaknade med stegring eller lätt feber som det heter på svenska. Drömde hela natten att jag hade en blänkande svart, splitterny BMW. Var så jäkla lycklig när jag vaknade. Realistisk dröm. Vi ska till Tallinn på spa med jobbet imorgon så måste vara frisk då! Klockan är nu åtta och jag har urtråkigt. Fixade en snabb jobbgrej men tänkte nu äta frukost i sängen till gårdagens Paradise Hotel. Visste att jag inte var helt kry när jag måste stänga av avsnittet efter 10 minuter igår kväll pga trött. Är ju annars ganska kvällspigg.

Som tur har jag 4 (!) olyssnade svenska poddar, lyyx. Och en feel good film som heter typ The hundred foot journey eller något. På tal om filmer så såg jag äntligen Gone Girl på söndagen. ÄLSKADE filmen. Satt som på nålar hela tiden.

Nu – te och äggmacka. Man kan väl lika gärna göra det lite mysigt.

IMG_1536.JPG

IMG_1534.JPG

IMG_1535.JPG

IMG_1533.JPG

IMG_1550.JPG

2 reaktioner på ”Sjukling

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s