Söndagsflängarn

IMG_1711.JPG

IMG_1721.JPG

IMG_1750.JPG

IMG_1753.JPG

IMG_1763.JPG

Mycket trevlig middag hos Heta och Jan igår, var hemma efter midnatt med 100 köttbullar i magen. Idag har jag hängt en stund hos mina föräldrar, promenerade ner till stranden och tog dessa fina bilder på det fantastiska skenet över viken.

Drog sedan till mina morföräldrar där jag blev matad med praliner och roliga historier i en timme (visste ni att en 140 kvadrats lägenhet på Dagmarsgatan såldes för 990 000 MARK?) Hahaha. Eller att man på 50-talet var tvungen att hyra ut en del av sin lägenhet i Helsingfors om man hade en stor en? Eller att min Morfar har visslat samma melodislinga när han ser min Momma någonstans ända sedan de var 14 år. Sådana mysare de där :’)

Nu väntar två dagar jobb och sedan 5 dagar ledigt! Sån jäkla lyx. Vi ska fira jul med våra respektive familjer på tisdag, onsdag och fredag, lördag shoppa på stan och söndag hederlig jullovsbio. Bra kombo av aktiviteter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s