Lite gladare

Okej det ser lite ljusare ut på ekonomifronten i alla fall. En ska inte klaga.

Sitter på kontoret men får snart skjuts hem av min chef, sedan väntar ett par små jobbgrejer hemifrån, men annars ska jag bara ta det lugnt inför kvällens ätarsession. Hinner till och med ta en lite powernap alternativt snökriga med Puman.

Det vankas svensk julbord på Julfirande nummer 1 idag hos Rikus brors familj, ser så fram emot maten! Tänker köttbullar och senap. Mmmm. Imorgon blir det hederlig familjejul i Larsvik med min familj. Vi brukar mest äta ost, romsmörgåsar och öppna 100 paket. Min bror och jag är ju liksom ännu ”barnen” i släkten. Hihihihihihihihih *gör ett simhopp ner bland min hög av paket*

IMG_1817.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s