Jul!

IMG_1986.JPG

IMG_1992.JPG

IMG_1993.JPG

IMG_1991.JPG

IMG_1962.JPG

IMG_1985.JPG

IMG_1940.JPG

IMG_1932.JPG

IMG_1921.JPG

IMG_1906.JPG

God Jul på er! Hoppas ni hade en fin julafton, vi hade en mysig familjekväll med massor av mat och paket! Idag har vi varit ute en sväng med Mutti och ligger nu och slötittar på Animal Planet. Snart blir det rester från gårdagen och ikväll åker vi hem, via biosalongen. Hör ju till med juldagsbio, speciellt en halvdålig äventyrsfilm som sista delen av Hobbit. Dessutom ville mamma bjuda oss barn med bihang på film så brorsan och hans tjej kör samma koncept ikväll. Mys. Ovan ser ni bild på en himla fin tröja jag fick i julklapp, fattar inte hur Mamma kunde välja en så snygg utan att jag ens tipsat om något. Ska använda den som jacka på våren/sommaren, har sökt efter något dylikt riktigt länge. Så lyxig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s