Lyxlirarn

Alltså fatta lyxen. Kom idag hem från jobbet så frusen att jag inte kände mina öron och fingrar. Fick en cider i handen och Riku och Danne har stått och lagat pulled pork hela dagen! Båda är lediga idag och bestämde sig för att bjuda mig och Åsa på middag. Helt okej liv.

Även om jag jobbat idag är jag ännu också på semestermode. Ganska tomt på jobbet och på lunchpausen drog jag ett snabbt träningspass på gymmet. Googlat lite på resor och funderar på åka iväg på en förlängd weekend någonstans soligt i mars, eventuellt Solkusten? MAN KAN NÄMLIGEN ÅKA ÖVER TILL MAROCKO PÅ EN DAGSUTFLYKT PÅ TYP JÄTTEKORT TID.  Skulle göra mig så lycklig! Oh well, en kan ju drömma. Nu ska vi snart duka för middag här med Danne och Riku medan vi väntar på den fjärde middagsgästen.

IMG_2179.JPG

IMG_2177.JPG

IMG_2178.JPG

IMG_2172.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s