Happy new year

IMG_2265.JPG

Gott nytt år! Hoppas ni har en fin kväll vare sig ni äter chips i soffan, skålar med vänner eller befinner er på någon söderhavsstrand någonstans. Vi dricker champagne på rummet efter nästan 4 timmar på spa och på massage. Så avslappnande. Jag har precis övertalat Riku till några dagar på den spanska Solkusten i slutet av mars, (han får flygbiljetterna i födelsedagsgåva av mig :)))) så nu gäller det att söka hotell och skaffa hundvakt. Bra början på 2015 med lite sol i sinnet. Ha det bra och såklart, tack för att ni läser lill-blöggen min!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s