Fredagsjobbarn

IMG_2345.JPG

Skönt med jobb hemifrån! Snart på lunch med Jenna och Ylva, har saknat dem! Efteråt blir jag antagligen i stan och skriver på något café, mys. Drömmen att jobba på café varje dag? Har en så romantiserad bild av frilanslivet. Fast sen tänker jag på hur jäkla tråkigt det skulle vara att aldrig ha någon att prata med eller stjäla handkräm av eller kivas med om vems tur det är att sätta på kaffe eller vem som tar ut kontorshunden på lunchen.

2 reaktioner på ”Fredagsjobbarn

  1. Fager Dam skriver:

    Frilanslivet har sina fördelar, jag är en stor vän av att jobba på kafe :) men det där med att hela tiden behöva sälja in sig och bolla med uppdrag så att kalendern inte spricker av allt blir ganska gammalt efter en tid. Och den evinnerliga osäkerheten. Är mkt nöjd just nu med att ha ett ordentligt vikariat på Yle med roliga kolleger och uselt kaffe och arbetstider och hela allt.

    • smulan skriver:

      Jag är nig ändå ett så stort fan av säkerheten att fast anställning vinner frilans med hästlängder. Men ibland skulle det vara härligt att få leka Blondinbella och vara sin egen chef :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s