Fredagsmys

IMG_2372.JPG

IMG_2397.JPG

IMG_2396.JPG

IMG_2373.JPG

 

Igår tog vi ett par drinkar på Lungi och gick sedan vidare för sen middag på Sandro. Jag som har tjatat om Marocko den senaste månaden fick äntligen en snabbtripp dit tack vare den fantastiska maten. Vi beställde alla musslor, och när bara 2/3-delar visade sig vara öppna fick hela bordssällskapet dessert. Mycket bra. Sedan tog vi en Uber hem. Skulle egentligen inte vilja rekommendera det för det finns så få bilar i Helsingfors men vad fanken, En trevlig kille hämtade oss i en fräsch Mitsubishi Outlander och körde från Fabriksgatan till Drumsö och vidare till Brunakärr för 15 euro. Hejdå taxi forever.

Nu är det lördag och jag ska göra ingenting. Hejdååå

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s