När man inte orkar gå ut

IMG_2455.JPG

IMG_2449.JPG

IMG_2440.JPG

IMG_2458.JPG

Blev en mysig kväll igår! Klockan 1 gav vi upp tanken på att gå ut, skönt att bara sitta och prata och dricka lite vin. Hittade bland annat lite gamla foton och bilder från min möhippa som jag själv inte hade sett. Klänningen jag har på mig på bilden köpte jag på UFF för 8 euro för att ha på kvällens festligheter. Riktigt fin är den ju.

Idag har jag världens huvudvärk, inte efter vinet utan pga drömde mardrömmar så verkliga att jag tycks ha spänt mig otroligt under natten. Blä.

Ska försöka bota huvudvärken med skogsprommis och podcast lite senare, men först: kaffe och webb-tv i sängen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s