Copycat

IMG_2686.JPG

Klockan är sju på kvällen och jag mår äntligen lite bättre. Febern har ersatts med en underbar slemmig snuva, men hoppas på att må någorlunda okej imorgon. Rätt trist att hela veckoslutet gick åt till kurering men vad kan man.

Vid fyra på eftermiddagen fick jag nog av sängliggandet och drog till Stockmanns. Där såg jag ett omslag på en inredningstidning, gick sedan till H&M Home och kopierade rakt av. Livsfarligt. Kul med lite mera färg och mönster i soffhörnan i alla fall! Drömmer ännu om den där Vänskapsknuten i mässing att ha på soffbordet men det får kanske bli till min födelsedag i maj. Den går faktiskt att beställa på Svenskt Tenns webbsida och allt…

2 reaktioner på ”Copycat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s