Analysen

 

Riku: Alltså du är nog ganska sad om GIRLS-karaktärerna är dina idoler

Jag: NÄHÄ. Jag kan relatera till dem

Riku: Grejen med hela serien är ju att de inte kommer någonstans i sina liv

Jag: NÄHÄ Hanna har kommit in till Iowa.

Riku: Studera ”wow”

Jag: Jag är i alla fall en soklar tidig Marnie men nu kanske mer av en äldre Hannah

 

 

 

2 reaktioner på ”Analysen

  1. Lina skriver:

    haha. sköna kommentarer även om jag kanske håller lite med Riku. Jag tycker bäst om Marnie men har nog aldrig lyckats relatera till någon av dem. De känns så rotlösa på något vänster. Som om de även om de är förvirrade med sina liv (vilket vi alla är ganska ofta) så känns det som om de saknar någon form av fast grund eller för den delen moral som jag kanske har svårt att relatera till. Men älskar serien. Något av det bättre som gjort i tv-väg.

    • smulan skriver:

      Jepp nog är de ju ganska rotlösa, och lite känner man ju att man kanske inte längre är på samma nivå som dem (24/25 och going on 27 är ändå ganska stor skillnad). Men jag kan ändå relatera sjukt mycket till dem? Kanske för jag är en mästare på att navelskåda mina egna tankar och känslor *centeroftheworld*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s