Urtråkigt i Brunakärr

Mådde inte alls bra på jobbet idag, kunde inte fokusera alls. Så bokade tid till Diacor över lunchen. Diagnostiserades med luftrörsinflammstion (om än en mild sådan som tur!), fick antibiotika och tömdes på ett par rör blod i labran. Tycker alltid det är så himla dramatiskt och spännande med labben. Vill för övrigt också bli läkare. Så jäkla snyggt att gå omkring i Grey’s Anatomy-outfiten hela dagarna. Såg en tjej som såg precis ut som Meredith. Ville vara henne. Igår vill jag ha dräkt på Manhattan, OH WELL.

Point being, ska vara hemma idag och imorgon. Är redan uttråkad. Ska väl äta lite lunch och så nu. Kolla en film och kanske sova. Har varit så slemmig på nätterna att jag har sovit urdåligt.

Medan jag väntade på läkartiden plingade det till i telefonen min om att skorna kommit. Någon glädje ska man väl ha i livet, så jag köpte dem.

IMG_2734.JPG

IMG_2729.JPG

7 reaktioner på ”Urtråkigt i Brunakärr

  1. Kiri skriver:

    Jag har oxo urtråkigt i Brunakärr. Var oxo igår på Diacor och fick oxo antibiotika. Försöker jobba hemifrån men går sådär då det sitter en elefant på lungorna. Vinkar åt dig lite!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s