Här igen

IMG_2793.JPG

IMG_2789.JPG

Sjukbloggen fortsätter att leverera! Vaknade idag på morgonen helt svettig och slemmig. Gick till Diacor redan klockan 8 och fick 2 dagar sjukledighet. Helt skönt att nu bli 100 % frisk till nästa vecka.

Sovit en tre timmars antibiotikanap och kollat arbetslöshetstv. Innan jag föll i dvala hann jag ännu göra undan lite praktiska grejer som att betala räkningar och ansöka om nytt pass. Nu ska jag surfa lite på snygga fotoalbum på nätet, kvällens projekt blir nämligen att framkalla bilder från bröllopsresan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s