Gammal bild och ny människa

 

AH känner mig som en ny människa! Svettas ännu lite lätt när jag gör något ansträngande men fasiken nu har det äntligen vänt. Idag drack jag dessutom kaffe för första gången på en vecka, otroligt gott. Ikväll tänker jag faktiskt unna mig ett glas rödvin, min bror kommer hit på middag och sedan ska jag måla hela veckoslutet. På lördag väntar en keikka på Circus med Danne och Riks, kommer bli ganska vilt tror jag, förra året hoppade jag upp och ner non-stop till 4 på morgonen. Det är alltså dessa DJ’s som spelar, har lyssnat på deras musikpodcast i flera år.

På söndagen skulle jag vilja locka till mig en vänlig själ med bil till Ikea men får se. När jag får mina visioner kan jag absolut inte vänta.

I brist på bättre bjuder jag på en opublicerad bild från brölli. Där jag blundar med oh well.

 

Riku-Jonski_2014-websize_-143 - Version 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s