Om att överanalysera sitt hem

IMG_2807.JPG

Under den här tavlan gapar det också alldeles för tomt

Har i princip inte varit ute sedan tisdagen, så har gått lite för mycket här hemma och funderat lite för mycket på våra möbler.

I alla fall, jag har helt episka om-möbleringsplaner i tankarna nu. Imorgon efter Rikus jobb ska han hämta en burk mörkblå eller svart färg till mig, veckoslutet kommer nämligen att gå i målandets tecken. Jag behöver en ny lösning för mina böcker för jag blir helt stressad av att ligga och se på dem när jag ska sova. Speciellt i Billy-vitrinen som jag aldrig gillat. Nu ligger ju hyllan vänd mot vår säng och det känns otroligt o-feng shui.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s