Tidig lördag

IMG_2861.JPG

IMG_2860.JPG

Godmorgon! Vaknade klockan 8 av ett sms. Som tur slocknade jag vid 12 efter ett avsnitt Brooklyn 99 (en helt ok-rolig polisserie som jag gav en andra chans efter att en läsare rekommenderat) i sängen så den tidiga väckningen en lördag kanske inte är så farlig. Ska dessutom på jakt efter nya knoppar och en ljusslinga till våra skåp.

Igår kom Riku hem med rosor och skumpa, vi hade en liten anledning att fira så alltid kul med lite fredagsfestligheter. Jonathan kom också över på middag, på bilden utför han sin specialmassage på hunden, helt tydligt. Ludi blir alltid så glad när han kommer, hoppar direkt upp i hans famn eller lägger sig så nära som möjligt i soffan eller under hans stol. Men antar att vissa har sådan inverkan på djur kanske?

IMG_2862.PNG

Världens minsta Lulu :’)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s