Vad jag inte gör

Jag vill också göra inte-listan som får en att framstå som en lite ”småtokig och skön” person.

Here we go

Jag vattnar inte orkidéer, jag färgar inte håret, jag köper inte dyrt smink, jag betalar inte räkningar i tid, jag har inte kreditkort, jag använder inte tandtråd, jag kan inte springa långt, jag gillar inte torr hud, jag tänker inte på konsekvenser, jag gillar inte vinter, jag läser inte husis, jag borstar inte alltid håret på morgonen.

Jag läser inte i bilen, jag dricker inte brun sprit, jag har inte varit i Thailand, jag har inte druckit mjölk på 15 år, jag vill inte bo på landet, jag äter inte syltlök, jag har inte rört en fisk, jag är inte tjurig, jag är inte en storlek 36, jag har inga originalhörlurar kvar till mina telefoner, jag är inte spontan, jag är inte speciellt lycklig utan en resa i kalendern, jag har inte hemnycklar med mig på stan, jag är inte eftertänksam när det gäller pengar och jag har inte någonsin känt mig speciellt ensam.

IMG_0747.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s