Svar på fråga

IMG_3329.JPG

A.S frågar:

Kan du plz berätta vilket smink du använder? Tycker du alltid ser så fräsch ut och behöver ny inspis…

Svar: LOL tack. Behövde så det här för har kanske haft den värsta måndagen på länge.

Anyway, jag avskyr att sminka mig och skulle typ hellre springa 15 km än kleta på mascara varje morgon. Ser dock ut som Carrie Mathison i sina värsta stunder utan smink så det är bara att ta sig genom det.

Från vänster solpuder från Clinique som jag applicerar med stor borste, beige ögonskugga med lite glitter i Make Up Store, rosa rouge från Make Up Store, ögonbrynsgel från H&M, jättedålig mascara från L’Oreal tror jag, foundation (jättebillig och inte så bra) från Maybelline, läpprejer från H&M och YSL. Det var det hele. Detta använder jag varje dag förutom på söndagar då jag försöker vara osminkad.

En reaktion på ”Svar på fråga

  1. A.S skriver:

    Tack för att min fråga fick ett eget inlägg :D min måndag var mycket bra, men då igen vaknar man på tisdag och avskyr allt… Suck. Vill också ha läppgrejer från YSL!! Hade ett läppstift en gång, men det var den gången det…. MAC har annars också jättebra läppstift, man ska ta en ”krämig” och mer fuktig variant… Helt awesome.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s