Snyggingar

Screen Shot 2015-01-27 at 18.09.23

Är så sugen på att blanda ljusa färger med svart. Då är det perfekt att ha födelsedag i maj när man dreglar som mest efter läderjacka och solglasögon. Jag önskar mig som sagt en ny läderväska av Riks, kanske denna från Marc by Marc Jacobs. Vill också ha ett par nya slobrillor, har haft samma Ray-Bans i fyra år nu. Kanske dessa från Prada, 150 euro känns ändå helt rimligt för pradabrills. Ett snyggt skal till min iPhone behöver jag definitivt, och nya vita låga converse är ett måste. Kuriosa: mitt senaste par converse köpte jag samma sag som Riku friade. Har också tröttnat på silver efter flera år, och skulle gärna ha ett enkelt guldarmband runt handleden. Detta från Pernille Corydon. Enkel och feminin klänning från H&M och underbara mockasandaletter från Miss Selfridges.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s