Evakuerad

IMG_3455

Glasörren som installeras i vårt vardagsrum är inte ännu heller på plats och jag hör rykten om murbruk och väggborttagning och ett tält i vårt vardagsrum men jag sätter bara fingrarna i öronen och säger lalalalalalalallalalalala.

Är med andra ord ännu också evakuerad med hunden hemma hos mina föräldrar, men helt okej pga sover som en bebis i mitt lilla källarum.

Nu vankas det i alla fall lite tonfisksallad och tv-häng här, får höras mera imorgon när det är fredag! Jag planerar hämtsushi, skumpa och blommor i mitt nya vardagsrum som borde vara klart imorgon på eftermiddagen! Men jag hoppas inget pga den där dörren har en förbannelse över sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s