Color mask

(null)

(null)

Godmorgon lördag! Hade ett litet minispa igår pga idag ska vi fira jubileum med Vi Tjerer! Blir lyxmiddag hos Amanda och sedan kanske lite dans någonstans.

Tänkte tipsa om en av mina favoritprodukter som jag alltid brukar låna hos mamma, men nu äntligen fick för mig att köpa själv. Nämligen denna tonande hårmask! Har ju inte färgat håret på snart tre år, så min naturliga färg fick lite mera djup och lyster. Nästa gång testar jag en ännu mörkare tror jag. Denna tub kostar runt 15 euro och du kan använda den varje gång du tvättar håret. Är nöjd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s