Ikeaskörden

Huhhu, intensiv dag på jobbet idag, vid fem kom Riku efter mig med bil (lyx!) och sedan drog vi en sväng till Ikea. Nu sitter Riku och jobbar i sovrummet medan jag fördelar min ikeaskörd över hemmet. Blev bland annat en massa ljus, en fårskinnsfäll till soffan, nya kuddar till soffan, lampskärmar, några orkidéer och en ny huvudkudde åt mig. Någon stjälade nämligen en av mina när jag vädrade våra sängkläder häromdagen.

Detta skulle aldrig ha hänt i Ulrikasborg :))))

(null)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s