En vanlig onsdag

Varit på onsdagsöl och middag med de här typerna. Åt typisk pubmat och har bestämt mig för att imorgon äta en yoghurt och ett ägg. På kvällen väntar middag på Hoku DOCK. Men lär ju vara svinbra mat där, reservationsköerna brukar vara två veckor långa, tips tips.

Jag och Danne satt och diskuterade husköp i säkert en timme medan vi bläddrade i inredningstidningar. Jag vill ha ett hus bara för att jag vill ha en terass. Tyvärr tror jag att man måste flytta västerut och det känns väldigt ensamt. Men ja, först måste vi ju bo här 1.5 år till. Men av någon anledning gillar jag att röra på mig med ett par års mellanrum. Dessutom har vi inte så himla mycket grejer, en flytt är bara en flytt liksom.

(null)

Födelsedagskillar. 27 år.

(null)

(null)

(null)

Hemmamys efter jobbet. Köpte tulpaner till Rikus födelsedag och tog en 30 minuters nap efter en 30 minuters powerwalk med Lu i solskenet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s