Matigt

(null)

(null)

(null)

(null)

 

Middag på Hoku igår, så jäkla dekandent. Åt tre rätter, drack massor vin och bubbel. Urk. Känner mig så dålig, hade dragit med alla mina gymkläder till jobbet för att träna på lunchen men sedan lyckades jag övertala mitt lilla sushigäng att åka till Hagalund för fredagssushi så blir inget tränande. Kanske efter jobbet dock. Fick ett presentkort till Minna Parikka igår och hade tänkt ta mig en shoppingtur efter jobbet, men butiken står nog kvar nästa vecka också. Har spanat in en cool scarf.

Fredag idag och jag kommer antagligen att träna och sedan sitta ensam och gnaga på ett broilerlår i soffan med Luban. Lite trist men vad kan man. Får väl se till att kolla på något bra på Netflix. Såg att de fått Dallas Buyer’s Club så blir kanske att gråta en skvätt till den. HAPPY FRIDAY :))))

Eller så njuter jag av ensamheten och ordnar hemmaspa och dricker lite vin och tänder massa ljus och har på Modern Family på tv:n. Kanske lite trevligare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s