Lördagsproggis

(null)

(null)

(null)

(null)

Glad kaveridag! Lämnar detta lördagsmysiga hem nu för en dejt med min far! Vi ska laga tapas och jag tänker tigga till mig inredningstidningar när vi shoppar i metropolen Lippulaiva :))) H. Forever 17 år

2 reaktioner på ”Lördagsproggis

  1. Hanna skriver:

    Tar du alla bilder till blogin bara med din iphone?! För i så fall så blir jag ännu mer suuugen på den senaste iphone. Hoppas du använder vanlig kamera också. Annars kan det hända att jag kommer extemporeshoppa i elisa-butiken snart…

  2. Smulan skriver:

    Nu måste jag göra sig besviken för efter att jag fick min iPhone 6 har jag inte rört systemkameran…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s