Måndagig måndag

(null)

Ni vet när man ligger på soffan och stirrar tomt framför sig sådär klockan sex efter jobbet. På tv:n snurrar värdelös finsk reality och till middag blir det någon trött hönsfilébiff. En i hushållet har precis fått världens räkning från FPA och det är jättemånga dagar kvar till fredag. Nåja. Jag drog just ett 20-minuters high intense cardiopass med min träningsapp (Sworkit, sjukt bra) och måste säga att jag faktiskt blev lite piggare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s