Hemmakväll

(null)

(null)

 

Ensam hemma och myser på med datorn och en stor kopp te. Är så där skönt mör i kroppen efter att tränat efter jobbet. Funderar ändå på att skaffa mig ett gymkort inne i stan, orkar inte direkt släpa mig till jobbets gym på veckoslutet. Den där sjukt lyxiga och nya Elixia i Kampen skulle jag vilja testa. I väntan på att eventuellt få Smartumsedlar från jobbet då, hehe. 75 euro i månaden känns nämligen ganska saftigt.

Förresten måste bara skriva ett par ord om filmen Fifty Shades of Grey som vi såg igår kväll. Hade som sagt noll förväntningar och följde mest med för att jag ville skvallra med tjejerna där innan hehe. Hade läst halva boken men spydde på det dåliga språket så jag orkade aldrig läsa ut den. Men filmen var väl helt okej. Det hände nästan ingenting i hela filmen men ändå lämnade stämningen i filmen något slags avtryck? Kanske det var musiken som gjorde det, soundtracket är nämligen svinra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s