Har hänt och ska hända

(null)

Pausmusik på bloggen i en dag. Har inget att komma med. Beställt nya nikesneakers till våren, snart är det ju mars! Beställt ett jätterandom hotell till vår spanienresa om 3 veckor. Fanns typ inget bra kvar så nu bor vi 1.5 km från city på något resort. Men blir bara skönt att promenera mycket. Mvh. Pensionären på Costa del Sol. Märkte i efterhand att middag ingick i hotellpriset?? Haha. Kanske vi kan äta middag där en kväll då. Annat: Ätit charkkisar med Lina, varit hos mina föräldrar, jobbat och tränat varje dag. Pustar nu i soffan, imorgon väntar födelsedagsmiddag på Pastor och på lördagen 30-årsfest med kollegerna. Antar att en är ganska mör på söndagen men en lever ju bara en gång!

(null)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s