En fredag

Middag med de här brudarna igår. Satt 4 timmar på Pastor och snackade och åt en massa smårätter och drack god Riesling. Sedan gick vi i misstag vidare till en jättekonstig keikka (en tjej joddlade i micken och en DJ stod bakom och hackade på sin dator). Vi stod alla lite stelt och tog några sida-till-sida-danssteg med våra mojitos i händerna bland alla ultrahippa hipsters. Skådade en turban och ett par platåskor med regnbågsklack. 

Dagens nyhet är att WordPress-appen ÄNTLIGEN ÄR UPPDATERAD SÅ ATT MAN KAN LADDA UPP FLERA BILDER SAMTIDIGT, BILDERNA SYNS SOM BILDER OCH SEDAN GÅR DET ATT SKRIVA MELLAN DEM!! No more HTML. Så jäkla glad. Jag och det ena födisbarnet dricker vad vi trodde var jättedyrt vin. Lättnaden när vi insåg att så inte var fallet och vi beställde snabbt två flaskor till för det kändes som att de va gratis. EfterrättsdrinkarPolaroidtanterDen omtalade klänningen diskuterades högljutt. Jag unnade mig en liten fixningsceremoni efter jobbet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s