Fest igår

Så rolig kväll igår! Ibland är det bra att hänga med lite nya människor. Riku och jag tog ”en fördrink” i  min före detta kollegas och hennes sambos fina lägenhet i Ulrikasborg före 30-årsfesten. En drink förvandlades till en massa god skumpa och viner som de trollade fram ut kylskåpet. Ooops. Sedan vidare till festen där vi träffade flera av mina kolleger, alltid kul. Kom hem vid 2, tog en Uber hem och det kostade 9 euro! Halva priset alltså.

 

Vet ej, känns ju lite komplext med hela Ubergrejen pga man har ju läst en del om hur själva företaget behandlar sina chaufförer och hur Uber eventuellt kommer att påverka hela taxi-industrin i Finland. Oh well, att komma hem snabbt, säkert och billigt känns liksom helt okej för en ung tjej i stan :)))

 

Så sjukt dekadent veckoslut detta. Nästa veckoslut tänker jag bara titta på filmer och typ Melodifestivalen? Så jäkla avslappnande program att titta på har jag börjat inse så här på äldre dar. Älskar att mina föräldrar whatsappar i panik till vår Familjegrupp igår om att deras tv gick sönder just före Melodifestivalen och UMK skulle börja.  Fatta sorgen. De fick flytta Mellomyset från soffan till sovrummet.

Nu ha jag varit och bakisshoppat på stan i tre timmar. Ska visa mina fynd i nästa inlägg, ajö!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s