Kvällsprogrammet

Det här projektet har gett mig ångest i snart sex månader. Och fy fasiken vad länge det tar. Jag har inte ens kommit till bilder från själva festen ännu. Borde alltså göra ett likadant album med bilder från bröllopsresan.

Trots att det är emot mina stilprinciper tänker jag beställa en sådan där ful färdig fotobok på nätet för resebilderna. Har inte en månad på mig liksom. Måste hinna bli fit till Nerja också så är på gymmet varannan kväll nu :DDD det lär ju vara 20 grader och sol där så att. Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s