Min garderobSer att en liten klädutmaning har ploppat upp på bloggar här och där. Jag räknade också mina kläder på ett ungefär, och kom fram till ca 150 plagg, varav ca 40 är klänningar, och hälften av de klänningarna är sommarklänningar. 15 plagg går under kategorin träning och mysplagg medan jag har alldeles för lite snygga t-shirts och toppar. Borde investera i två stycken nya av bra kvalitet. 5 par byxor, 5 kjolar, 5 kavajer och cirka 15 tröjor, 15 skjortor och 10 övriga blusar/toppar. Hm oklaer vad resten av mina kläder är, typ lite oklara sommartrasor misstänker jag. Jag går ju oftast klädd i skjorta, tröja och jeans. Mer spännande än så brukar det inte bli under vinterhalvåret. På fötterna använder jag antingen lenkkare eller stövletter. 

Till våren och sommaren kommer jag att köpa ett par snyggare klänningar som funkar på jobbet, har spanat in en skitfin mönstrad på Filippa K. Sedan vill jag ha ett par fina sommarklänningar till semestern och så vill jag gärna ha en ny cashmeretröja pga det har gått ett stort hål på min senaste Soft Goat-tröja -_-

Svarta Nike’s har jag suktat efter i ett år och dessa är faktiskt på väg hem till mig i detta nu. En mörkblå kavaj måste jag få, likaså en snygg kjol som inte är för jäkla kort. 

I Spanien tar vi en tripp till min favoritbutik Massimo Dutti, där blir det säkert någon trevlig vårtröja och kanske ett läderbälte plus ett par nya lädersandaler. Inte för att jag har kollat på webshoppen eller något. 

I födelsedagspresent önskar jag mig en ny väska, helst vill jag ha en Neverfull från Louis Vuitton med Riku skrattade bara rakt ut när jag sa det så att…Grattis till alla för att just ha läst världens ytligaste inlägg!

5 reaktioner på ”Min garderob

 1. Christina skriver:

  Det behövs yta ibland också. :) Roligt att läsa om vilka plagg andra har. Jag drömmer också om en marinblå kavaj till sommaren..

  • smulan skriver:

   Jo, bara man skulle hitta den där perfekta! Vågar inte heller beställa från nätet utan att prova så gäller väl att bege sig ut på jakt någon dag :)

 2. Linda skriver:

  Har du varit nöjd med Soft Goat tröjan och kvaliteten på den (förutom hålet då, he, he)? Har velat i evigheter om jag borde köpa eller ej, är så sugen på en! :)

 3. smulan skriver:

  Nä, jag tycker tyvärr kvalitén har varit ganska crap! Kommer nog antagligen att köpa en ny cashmeretröja i en liknande färg men från ett annat brand…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s