Gråtteligrått

 

Herregud,verkligen femtio nyanser av grått som gäller denna första vecka i mars. Har varit så sjukt sur idag, men som tur har en kolleger som piggar upp en. Tisdagar har alltid varit den värsta dagen på veckan för mig. Jäkligt oklar dag om jag får säga det själv.

Någon har kokat löksoppa eller något i trappuppgången, det luktar fis i hela vår lägenhet. Har tänt ett doftljus och ska nu äta ett ägg framför GIRLS. Senare bjuder Ylva mig och Lina på middag hos henne, gött!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s