Smulans bilHemma i soffan och kollar på Apples event med ena ögat. Samtidigt sitter vi och kollar på bilar. Vi har ju pratat om att skaffa en sedan vi började jobba heltid, men sedan kom ett bröllop och en lägenhet i mellan. Och nu när jag jobbar i Esbo känns det till och med helt legit. Så kul, älskar att köra bil, och min dröm är ju en svart blänkande sak där jag kan sörpla på mitt kaffe och lyssna på tre av mina favoritlåtar (om jag startar vid 7.40 före rusningen kommer körtiden att ligga på 12 minuter) medan jag kör till jobbet. Fatta att bara lägga 25 minuter om dagen på arbetsväg! Sammanlagt! Och tänk att kunna åka till Ikea när man vill! Stay tuned för spännande biluppdateringar i april. 

5 reaktioner på ”Smulans bil

  1. Hanna skriver:

    Det är så skönt att ha bil! Jag älskar vår automat-wolksvagen-farmare <3 Så fint det svarta Billyskåpet blev förresten. Nu får jag lust att måla våra också… Hej ännu en fråga om iphone 6:an (kan inte få mitt ha-begär ur systemet), stör det alls att den är så stor?!

    • smulan skriver:

      Liksom du har jag också jättesmå händer, så i början var det lite ovant. Nu – inga problem! iPhone 5 känns som en leksak i jämförelse ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s