Springarn

Detta har hänt: Puman har varit hos trimmaren och jag har tränat. Sitter nu i loungen och kollar GIRLS (Marnie (mitt alter-ego) är sjukt osympatisk i denna säsong, säkert dock mest för att hon är ihop med douchen från bandet. Hannah är mer älskvärd än någonsin) och dricker te. Måste gå och lägga mig om en timme pga har i stundens hetta anmält mig till att jogga imorgon klockan 7 med några från jobbet :DD Vem är jag? Efteråt bjuds det på hotellfrulle så kanske värt det. 

Bonusbild på klippt hund. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s