Förlovningsdag



Huff vilket dekadent veckoslut det har varit med bilköpet. Så känns det i alla fall. Jag har alltid vetat att det är dyrt med bil, men det ploppar hela tiden upp lite små kostnader här och där så här i början, som parkeringslov utanför bostaden, oljebyte etc. Men är ju KÄR i Lill-bilen så jag förlåter hen. 

Idag har vi dessutom vår andra förlovningsdag, och eftersom vi genom hela vårt förhållande varit så dåliga på att fira årsdagar bestämde jag att vi skulle öppna vår sista bröllopsgåva. En flaska Lanson, så gott! I kylskåpet hade vi en massa såser och grönsaker från Rikus koreanska middag förra veckan så han slängde ihop en koreansk sallad och så köpte vi lite vårrullar till. Plötsligt har vi värsta lyxkvällen här nästan gratis. Tror att The Imitation Game får krona kvällen. Ha en skön söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s