Klädkris

Kanske min enda snygga outfit på hela resan

Hej från Njutarn. När solen gick i moln vid ett idag gick vi på lunch till stan. Allt är så billigt här i mat- och dryckesväg så känns som jag har värsta shoppingbudgeten kvar tills imorgon när vi ska shoppa i ett stort shoppingcenter (grattis ni läste just ordet shopping tre gånger) 15 minuter från Nerja. 

Har nog aldrig haft så fel kläder för en semester! Känner mig konstant som om jag var på väg på någon slags mamma-bebi yogalektion. Ikväll har jag haft en oklar, sladdrig trikåkjol (mammas gamla) LEGGINGS och ballerinas (en kombination som får mig att självdö) samt en t-shirt från 2009 och en gammal ylletröja från MEXX som mamma låtit mig ärva. Den är dessutom mörkgrå, en färg som jag nu inser är otroligt osmickrande till rosafärgad nysolad hy.  Alltså. Som tur kan man köra klänning, läderjacka och bara ben när det är varmt på dagarna. Men oklart var min hjärna var när jag packade min väska. Har endast en massa opraktiska strandklänningar med mig och två tröjor. Två! Varav en inte så fin och den andra har hål. *semesterchic*. Måste därför köpa lite fina grejer på Massimo Dutti imorgon.

Godnatt och tack för att ni lyssnade på min garderobskris. 

En reaktion på ”Klädkris

  1. Christina skriver:

    Haha, påinner mig om en av våra resor när jag nästan enbart packat ner shorts, klänningar och bikini och förträngt att kvällarna kan bli kyliga. Ha det så skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s