Älska vardag

  

  

Webb-TV och några sidor i en rolig bok jag hittade på skrivbordet i morse. Så jäkla roligt skriven!  Ser faktiskt fram emot en riktig vardagsvecka. Mycket jobb, två träningar till, en sväng till Esbo och lite kompishäng på det. Måste dessutom hinna till Galna Dagar någon dag och köpa mina standardprodukter. En pocketbok, en tvål, tvättmedel, en orkidé och så behöver jag en ny parfym. Om någon kan rekommendera en god parfym så shoot! För tillfället använder jag den sista droppen av Armanis Si. Tidigare har jag bl.a. haft Elie Saab och Chloé men skulle vilja testa något nytt!  

3 reaktioner på ”Älska vardag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s