Home

Home sweet home! Har köpt blommor och ljus på vägen hem = mitt liv är komplett. Tyckte det var en bra idé att kötta på kontoret i nästan 10 timmar idag OCH gymma på jobbets gym efteråt. Orkade dock bara springa 3 km och göra lite magisar, men bättre än inget i alla fall! (Vitsi det där lät skrytigt men 25 minuter på gymmet känns nu lite… Pytte.) Har precis kommit hem och ska nu äta indisk gryta, se på Girls, byta lakan och sova i rena lakan! Drömmen. 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s